19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı başvuruları

Emlak Çadırı başvuruları

Medikule İstanbul, Merkez Kayaşehir AVM ve Merkez Kayaşehir Plaza'daki konut, dükkan ve ofislerin satışa sunulduğu Emlak Çadırı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı başvuruları yarın son!

Dükkan, ofis ve konutların açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı başvuruları yarın son. Tek fiyat uygulaması yapılan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar!

Müzayedesi 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. Projede hemen teslim edilen daire, ofis ve dükkanlar satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Emlak Çadırı fiyatlar...

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Emlak Çadırı'nda ön başvurular 29 Mayıs'ta!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 bağımsız bölüm 'fiyatı siz belirleyin' sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor.

Kayaşehir Emlak Çadırı satılık!

Kayaşehir Emlak Çadırı satılık dükkan fiyatları 199 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek olan projede toplam 240 adet bağımsız birim yer alıyor.

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları ne zaman bitiyor?

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırması için başvurular 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Peki emlak vergisi borçları nasıl yapılandırılır? İşte detaylar...

DASK başvuruları nereye yapılır 2020?

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerinin yaptırması gereken bir sigorta türü. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazla iken, düşük riskli bölgelerde daha az olmakta. Peki DASK başvurusu nasıl yapılır? Başvurular nereye yapılır? İşte detaylar...

TOKİ Çankırı başvuruları 27 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler kapsamında 140 projede toplam 50 bin konut inşa edilecek.

Emlakçılar için yetki belgesi başvuruları başladı!

Emlak işletmelerinin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için, işletme adına bir yetki belgesi almaları gerekiyor. Yetki Belgesi başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları!

TOKİ tarafından Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları ne zaman?

Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları!

Toplamda 1.905 dairenin kura çekimi ile satışa sunulacağı Gebze 3. Etap Emlak Konutları'nda başvurular bugün başladı. Peki Gebze 3. Etap Emlak Konutları standart başvuru şartları neler?

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman bitecek?

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi kapsamında 3 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. Projede daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Çorum Celilkırı başvuruları başladı!

4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çorum Celilkırı Konutları'nda 8 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Celilkırı başvuruları başladı.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları bugün başladı!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Evleri 'nde toplam 8 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları bugün başladı.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları ne zaman başlıyor?

4 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Konutları'nda 2+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları ne zaman başlıyor?

Emlak Çadırı başvuruları Haberi

Emlak Çadırı başvuruları

Emlak Çadırı 2015 projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Her yıl, yılda 1 kez düzenlenmesi planlanan projede sıfır ve kullanıma hazır konut, ofis ve dükkanlar açık artırma yöntemiyle satılıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı'nda satışa çıkan konutlar Medikule İstanbul projesinde, dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. Projede başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul ediliyor.


Medikule İstanbul Konutları!

Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında olan Medikule İstanbul Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Merkez Kayaşehir AVM!

Toplam 172 adet dükkana sahip Merkez Kayaşehir AVM'nin 63 bin metrekare kapalı, 36 bin 720 metrekare kiralanabilir...