25 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satışları

Emlak Çadırı satışları

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Emlak Çadırı satışları Haberi

Emlak Çadırı satışları

Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede dükkanları Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisleri ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı havuz, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu yer alıyor.


Emlak Çadırı satılık ev için satışlar 31 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Satışlar için son başvuru tarihi 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği kararlaştırıldı.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Emlak Çadırı satılık ev fiyatları  99 bin TL’den, ofis fiyatları 149 bin TL’den,...