19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satılık ev!

Emlak Çadırı satılık ev!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.



Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede dükkanları Merkez Kayaşehir AVM'de, ofisleri ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. Projede 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı havuz, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu yer alıyor.


Emlak Çadırı satılık ev için satışlar 31 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Satışlar için son başvuru tarihi 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği kararlaştırıldı.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Emlak Çadırı satılık ev fiyatları  99 bin TL’den, ofis fiyatları 149 bin TL’den, dükkan fiyatları ise 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede satışlar açık artırma usulü yapılacak.


Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön