19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı projesi

Emlak Çadırı projesi

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı satılık ev!

Dükkanların Merkez Kayaşehir AVM'de, ofislerin ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunan projede 220 adet daire bulunuyor. Emlak Çadırı satılık evler için lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor. Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim!

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.

Emlak Çadırı nerede?

Daire fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteren Emlak Çadırı projesi toplam 240 bağımsız birimden oluşuyor. Her yıl gerçekleşmesi planlanan proje bu yıl ilk kez düzenlenecek. Peki Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi!

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi İstanbul Başakşehir'de bulunuyor. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek olan proje konut, ofis ve dükkan konseptiyle hayata geçiriliyor.

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları devam ediyor. "Fiyatı sen belirle" konseptiyle tanıtılan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 konut ile Merkez Kayaşehir AVM bulunan 10 dükkan ve 10 ofis satışa sunuluyor.

Emlak Çadırı fiyatları!

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı satış tarihi!

Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alan projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satış tarihi 31 Mayıs Pazartesi olarak belirlendi.

Emlak Çadırı daire fiyatları!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan projede toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Emlak Çadırı'nda daireler 99 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Başakşehir'de İlgi yönetim tarafından oluşturulan Emlak Çadırı projesinin başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek. Proje kapsamında konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs tarihinde satışa çıkarılacak.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Bandırma emlak yatırımcılarının ilgisini çekiyor!

Balıkesir'in Bandırma ilçesi son zamanlarda emlak yatırımlarıyla Türkiye'de adından söz ettiriyor.

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Faraç Toktaş: Gaziantep'te emlak sektörü durdu!

Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, emlak sektörünün ölü bir dönem yaşadığını söyledi. Toktaş, terörün birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

Ofis Gökçadır estetik ve işlevsel işyerleri sunuyor!

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Emlak Çadırı projesi Haberi

Emlak Çadırı projesi

Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.


Başvuruların 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis bulunuyor.


Emlak Çadırı ‘nda daire fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL’den, dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Satışa sunulacak olan 220 adet ev Medikule İstanbul, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis ise Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


Medikule İstanbul Evleri’nde kapalı havuz, resepsiyonu, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve tenis kortu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Proje Atatürk Havalimanı ile...