16 / 04 / 2024

Emlak Çadırı satış tarihi!

Emlak Çadırı satış tarihi!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alan projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satış tarihi 31 Mayıs Pazartesi olarak belirlendi.



Toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofisten meydana gelen proje Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde projede kapalı havuz, çift fitness merkezi, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu yer alıyor.


Emlak Çadırı lokasyon bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Daire fiyatlarının 99 bin TL’den, ofis fiyatlarının 149 bin TL’den, dükkan fiyatlarının ise 199 bin TL'den başladığı proje Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alıyor.


Emlak Çadırı satış tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanan projede başvuruların son tarihi 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edilecek. Proje açık artırma usulü yapılacak.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön