19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı müzayede

Emlak Çadırı müzayede

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs'ta yapılacak! 99 bin TL'ye!

Konut fiyatlarının 99 bin TL'den başladığı Emlak Çadırı 2015'te satışlar 31 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Pazar günü 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan satışa çıkacak.

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

Emlak Çadırı 2015'te son başvuru günü 29 Mayıs! 99 bin TL'ye konutlar!

31 Mayıs'ta satışların gerçekleştirileceği Emlak Çadırı 2015'te son başvuru günü 29 Mayıs olarak belirlendi. Emlak Çadırı 2015'te konutların KDV dahil fiyatları 99 bin TL'den başlıyor.

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı satılık!

Emlak Çadırı satılık 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafında hayata geçiriliyor. Projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek.

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim!

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.

Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

31 Mayıs Pazar günü 220 adet dairenin, 10 adet dükkanın ve 10 adet VIP ofisin satışa sunulacağı Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim imzası taşıyor. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı'nda 99 bin TL'ye konutlar! Son gün 29 Mayıs!

Müzayede ile gerçekleştirilen Emlak Çadırı 2015 'te konutların fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Söz konusu müzayede için başvurular 29 Mayıs tarihinde sonra eriyor.

Emlak Çadırı satış tarihi!

Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde yer alan projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satış tarihi 31 Mayıs Pazartesi olarak belirlendi.

Emlak Çadırı’nda 99 bin TL'ye konutlar! Son başvuru 29 Mayıs'ta!

Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi  Kağıthane’de  Ahmet Uludağ  tarafından kuruldu.

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vekil Emlak Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Uludağ tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saryarjin Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  2 milyon 870 bin  479,30 TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Asay Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Emlak Yatırım  Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Ay ve Sibel Ay tarafından kuruldu.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Emlak Çadırı müzayede Haberi

Emlak Çadırı müzayede

Kayaşehir Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Müzayedeye konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Kayaşehir'de Medikule İstanbul Emlak Çadırı Satış Ofisi'nde "Emlak Çadırı 2015" müzayedesinin ilki gerçekleştirildi. Bugün saat 10.00'da oldukça rekabetli başlayan müzayede, saat 17.00'ye kadar devam edecek. Müzayedeye iş adamları VE konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 240 bölümün içerisinde yer alan 220 daire, 10 dükkan, 10 VIP ofisin satışa çıkarıldığı Emlak Çadırı 2015'te konutlar 99 bin liradan, VIP ofisler 149 bin liradan ve cadde dükkanlar 199 bin liradan satışa sunuldu Açık artırma usulüyle satışa sunulan konutlar Medikule İstanbul'da, cadde dükkanlar Merkez Kayaşehir AVM' de, ofisler ise Merkez Kayaşehir Business'da yer alıyor. Ayrıca, 220 konutun yer aldığı...