28 / 03 / 2024

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.



Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik “Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. Konut almak için en uygun fırsatları bekleyenler, bu kampanya ile çok mutlu oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çadır Günleri kampanyamız, sadece  Ankara  Çankaya’da yer alan Altınoran projemizi kapsayacak. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor.”dedi.


Çok yoğun ilgi gören Altınoran’da son %5 oranındaki evlerimizi de sahiplerine teslim ederek, bir an önce yeni projelerimize odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle hem fırsatın büyüklüğü hem de sınırlı sayıda konut kaldığı dikkate alındığında, konut sahibi olmayı düşünenleri Çadır Günleri’ne mutlaka bekliyoruz. Ankaralılara ‘Bu fırsat kaçmaz’ diyoruz. Altınoran’daki ayrıcalıklarla dolu yaşamda yerini almaya karar verenlere yüzde 30 indirim fırsatının yanı sıra Sinpaş Yapı’ya özel birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Altınoran’da son dairelerimizi satışa çıkartıp bitireceğiz, ev almak için en iyi kampanyayı bekleyenler, Çadır Günleri’nde hayallerinin de ötesinde fırsatlarla karşılaşıyor.


Gayrimenkul sektörünün tarihine geçecek kampanyada Sinpaş Yapı Altınoran projesinde ilk kez yüzde 30 oranında indirim sunuyor ve bu fırsat 10 – 26 Mart tarihleriyle sınırlı olacak.


Web: https://sinpasgyo.com/




Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde yer aldı...



Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.


Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 43 yıldır konut sektöründe ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyoruz ve çadırda ev satıyoruz. Bu proje, Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi. İçinde pek çok farklı unsuru barındıran, yeşil ve sosyal alanları, kayak pistleri, yürüyüş alanı, macera vadisi gibi Ankara'da eşi benzeri olmayan unsurları barındıran bir projeyi tamamladık. Site içerisinde ilkokulun da bulunduğu bir yaşam alanı burası." dedi.


Yaklaşık 2 bin 650 konutun büyük kısmının satışının tamamlandığını dile getiren Çelik, geriye kalan 150 konutun satışı için "Altınoran Çadır Günleri" düzenlediklerini ve yüzde 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi.


Son dönemde konut satışlarına yönelik KDV ve banka kredileri faiz oranlarında indirim, kredi vadelerinin uzatılması gibi çeşitli düzenlemelerin yapıldığını anlatan Çelik, "Biz de bugüne kadar yaklaşık 3 bin Ankaralıyı ev sahibi yaptık. Kalan evlerimiz için de Ankaralıları, 'ev bakmaya değil, ev almaya gelin' sloganıyla sunduğumuz fırsatı kullanmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Çelik, bugün başlayan Çadır Günleri etkinliğine Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, "Etkinliğimiz 15 gün sürecek. Yoğun ilgi dolayısıyla evlerin satışı tamamlanırsa etkinliği erken bitirebiliriz. 1+1 ile 5+1 şeklindeki evlerin satış fiyatı, 300 bin ila 900 bin lira arasında değişiyor. Fiyatlarımız, özelliklerine göre birim fiyatlarına bakıldığında bölgenin çok altında." değerlendirmesinde bulundu. 


Türk halkı için ev sahibi olmanın önemli olduğunu bildiren Çelik, günümüzde artık güvenlik, sosyal imkanlar, alışveriş alanı gibi unsurların ön plana çıktığını, söz konusu projede bu özelliklerin yer aldığını kaydetti.


Çelik, vatandaşların şirket bünyesinde vadeli şekilde veya banka kredisi kullanarak da ev sahibi olabileceklerini sözlerine ekledi.


- "Yüzde 30 indirim kampanyasını değerlendirmek istiyoruz"


Altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri etkinliğine katılan Zehra Akyüz, daha önceden baktığı Sinpaş konutlarında yüzde 30 indirim kampanyasını değerlendirmek amacıyla oğluyla birlikte geldiğini belirterek, kendisine ait evinin olduğunu ancak yatırım amaçlı ev almak istediğini söyledi. Akyüz, Sinpaş konutlarının bulunduğu mekanı ve konumunu beğendiğini dile getirerek, indirimden faydalanmak istediğini ifade etti.


Ertekin Çolak da eşi ve kızıyla birlikte ev bakmaya geldiklerini, fiyatların cazip olması halinde evlilik çağına gelen çocukları için ev almayı düşündüğünü kaydetti. Sinpaş konutlarını inşaat halindeyken gezme fırsatı bulduğunu anlatan Çolak, projenin tamamlanmış halini ilk kez gördüğünü ve çok beğendiğini belirtti. 


Sinpaş konutlarının bulunduğu konum itibarıyla kendisine cazip geldiğini anlatan Çolak, içinde sosyal alanları da bulunduran sitede her şeyin düşünüldüğünü ifade etti. 




AA


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Sinpaş Yapı, konut satışında bir ilke imza attı ve ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ni başlattı. Çadır günleri büyük ilgi gördü. Kampanyada yüzde 30 indirim .


Sinpaş Yapı, konut satışında bir ilk olan "Ev Aldıran Çadır Günleri" kampanyasının startını verdi. Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da gerçekleştirilen "Çadır Günleri" Ankara'dakiler tarafından oldukça ilgi gördü. Çankaya Altınoran'daki son evleri, yüzde 30 indirimle satışa sunulduğunu gören ve fırsatı kaçırmak istemeyen Ankaralılar Altınoran'a adeta kın ederek sıraya girdiler. Yüzde 30 indirim kampanyasından faydalanarak ev sahibi olmak isteyenler için çadır günleri 26 Mart'a kadar devam edecek. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, konut almak için en uygun fırsatları bekleyenlerin bu kampanya ile çok mutlu olduklarını belirtti. Çelik, "43 yıldır konut sektöründe ilkleri gerçekleştirdik. Sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyoruz ve çadırda ev satıyoruz. Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı'ya kısmet oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.


Sabah


Geri Dön