24 / 04 / 2024

altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri

altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Dövizini bozduran ev aldı!

Konut satışları Kasım ayında yeni rekora imza attı. 178 bin konut satışının gerçekleştiği Kasım ayında, döviz ve altını bozduran vatandaşların ev aldığı görüldü.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Elinde altını olan satıp ev aldı!

Koronavirüs salgını ve OPEC'teki gerilim altın fiyatlarını yükseltti. Altının fiyatı artarken, altına yatırım yapan vatandaşlar, ellerindeki altınları satıp ev aldı...

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

2018'de 8 bin İranlı İzmir’den ev aldı!

Komşu İran'dan Türkiye'ye akın başladı. 2018 yılında 8 bin İranlı İzmir’den ev satın aldı. Yatırımcılar, "İzmir çok güzel hem de çok merkezi. Burada ev aldığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı!

Barça ile yol ayrımında olan ve adı Galatasaray da dahil olmak üzere birçok takımda top oynayan ünlü futbolcu Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı.

Burak Özçivit, eşine Almanya'dan 400 bin Euro'ya lüks bir ev aldı!

Burak Özçivit Almanya Solingen’den 400 bin euroya lüks bir ev aldı. Fahriye Evcen'e sürpriz yapan Burak Özçivit adeta aşka yatırım yaptı.

TOKİ Çaldıran başvuruları yarın başlıyor!

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığının yapmış olduğu müracaat sonrası ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi. 

Ajda Pekkan Kıbrıs'tan ev aldı!

Yavru vatanda yatırımlarına devam eden Türkiye'nin Süper Starı Ajda Pekkan Kıbrıs'tan deniz ve dağ manzaralı bir ev aldı. 

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı!

Türk sinema ve dizi oyuncusu ünlü Berrak Tüzünataç, Karadeniz yaylalarından ev alan ünlüler arasına girdi. Berrak Tüzünataç Rize'den ev aldı.

Rachel Bilson, Los Angeles'ta 3.2 milyon dolara ev aldı!

Amerikan aktris Rachel Bilson,  Los Angeles Pasadena bölgesinde 3.2 milyon dolara ev aldı.

altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri Haberi

altınoran Ev Aldıran Çadır Günleri

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 43 yıldır konut sektöründe ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyoruz ve çadırda ev satıyoruz. Bu proje, Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi. İçinde pek çok farklı unsuru barındıran, yeşil ve sosyal alanları, kayak pistleri, yürüyüş alanı, macera vadisi gibi Ankara'da eşi benzeri olmayan unsurları barındıran bir projeyi tamamladık. Site içerisinde ilkokulun da bulunduğu bir yaşam alanı burası." dedi.


Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa ÇelikSinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik


Yaklaşık 2 bin 650 konutun büyük kısmının satışının tamamlandığını dile getiren Çelik, geriye kalan 150 konutun satışı için "Altınoran Çadır Günleri" düzenlediklerini ve yüzde 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi.


Son dönemde konut satışlarına yönelik...