26 / 04 / 2024

sinpaş Ev Aldıran Çadır Günleri

sinpaş Ev Aldıran Çadır Günleri

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Karavayev: Kazandığım parayla ev aldım!

Fenerbahçeli eski futbolcu Karavayev, sarı lacivertlilerde oynadığı yarım sezonda kazandığı parayla Kiev'de ev aldığını söyledi.

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Gülşen: İspanya'dan ev aldım!

İspanya'dan ev aldığı haberlerini doğrulayan Gülşen, ''Orada evlenmiştik, güzel bir ev aldık. Yazları gidip tatil yapacağız'' dedi.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Sıla Sapanca'dan ev aldı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

sinpaş Ev Aldıran Çadır Günleri Haberi

sinpaş Ev Aldıran Çadır Günleri

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik “Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. Konut almak için en uygun fırsatları bekleyenler, bu kampanya ile çok mutlu oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çadır Günleri kampanyamız, sadece Ankara Çankaya’da yer alan Altınoran projemizi kapsayacak. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor.”dedi.


Çok yoğun ilgi gören Altınoran’da son %5 oranındaki evlerimizi de sahiplerine teslim ederek, bir an önce yeni projelerimize odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle hem...