27 / 04 / 2024

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.



Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Elif İnci-Baran Aras çiftinin gayrimenkul yatırımını kaleme aldı.

İşte Bülent Cankurt'un 'Bodrum'da da iki ev aldılar' başlıklı yazısı...

New York Trump Tower'dan 2.5 milyon dolara ev alıp ABD eski başkanı Donald Trump'a komşu olan Elif İnci-Baran Aras çifti, en mantıklı yatırım aracının gayrimenkul olduğunu düşünüyor. 

Aras Holding'in patronları olan çift, kesenin ağzını açtı ve bu defa da Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nden iki evi satın aldı. Dairelerin eski sahibinin ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı olduğu belirtildi. Seneler önce bu siteden 6 ev alıp birleştiren Acun Ilıcalı'nın, şimdi dairelerin her birini ayrı ayrı satıyor. 

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri nden 2 ev aldı!

Aras çifti; Ilıcalı ile bir milyon 750 bin dolara anlaştı ve iki evi satın aldı. İşin ilginci; Elif İnci Aras'ın yeni yuvalarının dekorasyonunu, Acun Ilıcalı ile evliyken senelerce bu dairede yaşayan Zeynep Yılmaz'a vermesi. 

En son, Mandarin Oriental'daki, Atelier di Carne isimli restoranı dekore eden başarılı tasarımcı Zeynep Yılmaz, uzun zaman yaşadığı daireyi şimdi başkası için dekore edecek.

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!


Geri Dön