24 / 04 / 2024

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 



Bir dönem Fenerbahçe’de idari menajerlik görevini üstlenen Volkan Ballı ile uzun süre aynı takımın formasını giyen eski futbolcu Deniz Barış, Anadolu Yakası'nda yer alan The Mandarins Acıbadem projesinden birer daire satın aldı.

 

Gayrimenkul sektörü, futbol camiasınında dikkatini çekiyor. Yöneticiler ve futbolcular kulüplerinden kazandıklarını geleceğe yatırım yapmak amacıyla gayrimenkul almayı tercih ediyorlar. 

 

Projeyi gezdikten sonra daire alan Deniz Barış, “İstanbul’un trafiği nedeniyle özellikle futbolcular her yere yakın konumda olan evleri tercih ediyor. Çünkü zaman çok kısıtlı ve hem maçlar hem de antrenmanlar nedeniyle yorgunluk yaşanıyor'' diye konuştu. 

 

The Mandarins Acıbadem projesi:
Kadıköy'de yükselen  The Mandarins Acıbadem projesi toplamda 591 adet konut ve 32 ticari birimden meydana geliyor. The Mandarins Acıbadem'de  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2018 Mayıs ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan The Mandarins Acıbadem projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 7 dakikalık mesafede yükseliyor. 

 

Web: www.themandarins.com.tr


Geri Dön