25 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem projesinde paylaşım!

The Mandarins Acıbadem projesinde paylaşım!

Selka - Nsk '' The Mandarins Acıbadem '' projesinin Çarşamba günü bağımsız bölüm paylaşımları yapıldı. Selka - Nsk da noter ve Spk lisanlı firma huzurunda kura çekilişli bağımsız bölüm paylaşımı yapıldı.



Selka - Nsk '' The Mandarins Acıbadem '' projesinin 10.12.2015 (Çarşamba) tarihinde bağımsız bölüm paylaşımları yapıldı. Selka - Nsk da noter ve Spk lisanlı firma huzurunda kura çekilişli bağımsız bölüm paylaşımı yapıldı. Fikirtepe Projeleri içerisinde Selka - Nsk Firma ortaklığı şu an için Fikirtepe'de en son ruhsat alan proje ünvanına sahip. Tüm arsa sahiplerinin gelmesi , noter ve Spk lisanslı bir firmanın gözetiminde kura yöntemi ile herkesin şerefiyesine göre bağımsız bölümler paylaşıldı. Detayları okumak için devam ediniz ... ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com


The Mandarins'e yakışır paylaşım

Selka - Nsk '' The Mandarins Acıbadem '' Projesinin bağımsız bölüm paylaşımında haksızlık ve adaletsizliğe müsamaha göstermeden noter ve spk lisanslı bir firma gözetiminde paylaşım yapıldı ve herkesin bağımsız bölümleri artık belli. Çekiliş esnasında , daha sonrasında doğabilecek karışıklıkları önlemek için kamera kaydı gerçekleştirildi. Fikirtepe'de ilk olduğunu düşündüğümüz bu yöntem ile Selka - Nsk, bağımsız bölümleri belirlenen 320 hissedar tarafından tam not aldı.


The Mandarins Acıbadem projesinde son durum

Proje, hafriyat ve fore kazıklama safhasında yoğun bir çalışma içerisinde devam etmekte. Bağımsız bölümlerin belirlenmesi sonrası kat irtifak tapularının çıkarılması süreci başlamış oldu. Yetkililer tarafından FİKİRTEPEHABER.com 'a yapılan açıklamalara göre, arsa sahipleri adına çıkartılacak kat irtifak tapularının, en kısa sürede arsa sahiplerine verilmesi için firma gerekli çalışmaları başlatmış bulunmakta.


Web: http://themandarins.com.tr/


Geri Dön