19 / 04 / 2024

Elif İnci ve Baran Aras kimdir

Elif İnci ve Baran Aras kimdir

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Migros'tan 70’nci yıl indirimleri! Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim!

Migros, 70’nci yılını yeni indirim kampanyasıyla kutluyor. Bu doğrultuda, Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte 12 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kurt ve Serkan Tohan ortaklığında kuruldu.

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 370 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özer, Elif Cinisli ve Emircan Çelikkol ortaklığıyla kuruldu.

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre İnci ve Kamuran Öztürk ortaklığında kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Elman Real Desıgn Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elman Real Desıgn Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Elif Cerrah ve Osman Cerrah ortaklığında kuruldu.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

Ev sahipleri de kiracılar da bu sorunun cevabını merak ediyor!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 20'nci ve 18'inci maddesi gereği kıdem tazminatının ödenmesinden kat maliki, yani ev sahibi sorumlu oluyor.

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Medıterra Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruveyda Elif Erdal ve Fatıma Şeyma Erdal ortaklığında kuruldu.

Elif İnci ve Baran Aras kimdir Haberi

Elif İnci ve Baran Aras kimdir

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Elif İnci-Baran Aras çiftinin gayrimenkul yatırımını kaleme aldı.

İşte Bülent Cankurt'un 'Bodrum'da da iki ev aldılar' başlıklı yazısı...

New York Trump Tower'dan 2.5 milyon dolara ev alıp ABD eski başkanı Donald Trump'a komşu olan Elif İnci-Baran Aras çifti, en mantıklı yatırım aracının gayrimenkul olduğunu düşünüyor. 

Aras Holding'in patronları olan çift, kesenin ağzını açtı ve bu defa da Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nden iki evi satın aldı. Dairelerin eski sahibinin ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı olduğu belirtildi. Seneler önce bu siteden 6 ev alıp birleştiren Acun Ilıcalı'nın, şimdi dairelerin her birini ayrı ayrı satıyor. 

Aras çifti; Ilıcalı ile bir milyon 750 bin dolara anlaştı ve iki evi satın aldı. İşin ilginci; Elif İnci Aras'ın yeni...