19 / 04 / 2024

emlak değeri nedir

emlak değeri nedir

Evini satışa çıkaracak mülk sahipleri evinin değerini artırmak istiyor. Satılacak ya da kiralanacak evlerde yapılacak küçük değişiklikler evlerin emlak değerini artıyor.

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri 4 milyar 324 milyon TL! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin mevcut durumuyla değeri açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Nidapark İstinye'nin değeri 17 milyarı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İstinye projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar?

Barbaros 48'in değeri 751 milyona yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Barbaros 48 projesinin yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Peki Barbaros 48'in değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki parsellerinin 2023 yılı değeri ne kadar oldu? 

emlak değeri nedir Haberi

emlak değeri nedir

Evini satmak yada kiraya vermek isteyen ev sahipleri ufak değişikliklerle kolayca alıcı bulurken evinin değerini artırıyor. İşte Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ev satarken dikkat edilmesi gereken, evlerin emlak değerini arttıracak 10 önemli nokta...

10 önemli detay

1 - Bir evi satışa çıkarmadan ya da kiralaya vermeden önce, o evin kimlere hitap ettiğini belirlemek gerekiyor. Belirlenen hedef doğrultusunda alıcı kitleye uygun düzenlemeler yapılabiliyor.

2 - Evi elden çıkarmadan önce yapılacak değişiklikler evin daha yüksek rakama satılmasını sağlayacaktır. Duvarlar yeni boyanmış ya da duvar kağıtlarıyla kaplanmış bir ev daha temiz ve yeni gözükür.

3 - Temizlenmiş bir ev ise her zaman cezbecidir. İnşaat dağınıklığı olan bir ev yerine yeni temizlenmiş, camları ve parkeleri parlatılmış bir ev daha çok ilgi çeker.

4 - Yeni bir...