19 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu didim

Emlak İstasyonu didim

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor.

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, bünyesinde bulunan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 8 milyon 153 bin 956 TL olarak belirlendi. 

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Didim'de uzayan tapu işlemlerine emlakçıdan tepki!

Didim'de artış gösteren gayrimenkul satışları sebebiyle yoğunlaşan tapu dairesindeki iş yükü az sayıdaki memurla giderilmeye çalışılınca, uzayan işlemler emlakçılar ile mülk almak ve satmak isteyenlerin tepki göstermesine neden oldu.

Didim Milli Emlak Müdürü tutuklandı!

Hazineye ait kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlem yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D. tutuklandı...

Yolsuzluktan aranan milli emlak müdürü yakalandı!

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

Didim'in çevre düzen planı endişe yarattı!

Aydın'ın Didim ilçesinde, 1/25000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanması emlak sektöründe endişe yarattı. 

Didim'in çevre düzeni planı emlak sektörünü endişelendirdi!

Aydın’ın Didim ilçesi için 358 sayılı Belediye Meclis kararı ile onaylanan ve hazırlanan 1/25000 ölçekli çevre düzeni planı emlak sektörünü endişelendirdi.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 7 arsa! 8,5 milyon TL'ye!

Aydın Didim'e bağlı Çamlık, Mersindere, Hisar, Altınkum Mahalleri'nde yer alan 7 arsa Didim Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla satışa sunuluyor. Tahmini toplam bedeli 8 milyon 566 bin TL olan arsaların ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Emlak İstasyonu didim Haberi

Emlak İstasyonu didim


Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor. 


Franchise ofislerinden herhangi bir ciro payı talep edilmediği, giriş bedeli ve sözleşme süresi konusunda da esneklik sağladığı bilinen Emlak İstasyonu,  "( yüksek hizmet kalitesi) prensibiyle büyümeyi sürdürüyor.


"Sunduğu iş modelinde, gelen başvurular arasında seçici davranılan, yeterli girişim sermayesi olup olmamasından çok, mevcut ofislerin profesyonel profiline uygun, özgün ve kaliteli hizmet vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adaylarını tercih ediyor.  Emlak İstasyonu  girişimci adaylarına sunduğu franchise fırsatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler  www.emlakistasyonu.com adresini  ziyaret...