28 / 03 / 2024

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları devam ediyor. Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Beşiktaş Mecidiye arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Barbaros Bulvarı'ndaki Jandarma Dikimevi'nin yer aldığı arsayı 15 Ekim'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Emlak Konut GYO Bulvar İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul, Başakşehir, Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için hazırlanan revize değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları devam ediyor. Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul Emlak Konut satış rekortmeni oldu!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını yüzde 90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Emlak Konut Bulvar İstanbul değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar İstanbul gayrimenkulleri değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2014 Eylül ayı satış şampiyonu İstmarina oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı Eylül ayı satış icmal raporu yayınlandı. . Rapora göre, İstmarina birinci olurken, Bulvar İstanbul ikinci ve Nidakule Ataşehir üçüncü oldu.

Emlak Konut Bulvar İstanbul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir Ayazma'da inşa edilen Emlak Konut Bulvar İstanbul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut İstmarina Haziran ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 yılı Haziran ayı satış icmal raporuna göre en yüksek hasılat tutarı 190 milyon 735 bin 417,91 TL ile İstmarina ait... İkinci Bahçetepe İstanbul olurken, üçüncü ise Bulvar İstanbul olarak belirlendi...

Bulvar İstanbul en çok gelir elde eden Emlak Konut projesi oldu!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçlarına göre Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Emlak Konut Mayıs ayı şampiyonu Bulvar İstanbul oldu!

Emlak Konut GYO'nıın her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçları açıklandı. Buna göre Bulvar İstanbul, mayısta 124 konut satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Emlak Konut Bulvar İstanbul Mayıs ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun Mayıs ayı sonuçlarına göre, BULVAR İSTANBUL, Mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti...

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları Haberi

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 tane mağaza, 1 tane kreş ve 1 tane cafe açık artırma usulüyle satılıyor. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden kabul ediliyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul Residence Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir'de market, kuaför, büyük mağazacılık, eczane, cafeler, GSM operatörü, restaurant ve giyim gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir - Kayaşehir'de yükseliyor. Projede dükkanların alanları 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Başvuruları 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek olan Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


Bulvar...