20 / 04 / 2024

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?



Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 tane mağaza, 1 tane kreş ve 1 tane cafe açık artırma usulüyle satılıyor. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden kabul ediliyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen  Bulvar İstanbul  Residence Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir'de market, kuaför, büyük mağazacılık, eczane, cafeler, GSM operatörü, restaurant ve giyim gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir - Kayaşehir'de yükseliyor. Projede dükkanların alanları 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Başvuruları 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek olan Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları fiyatları 850 bin TL'den, daire fiyatları ise 769 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje  toplam 1.555 adet konuttan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Ulaşım bilgileri: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Cadde Başakşehir iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön