19 / 04 / 2024

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.



Kayaşehir  Bulvar İstanbul  Cadde fiyat listesi ticari alanların konum ve alanlarına göre değişiyor. Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 1.555 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul Residence İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde, metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na mesafede yükseliyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul Başakşehir'de 24 tane mağaza, 1 tane cafe ve 1 tane kreş açık artırma ile satışa çıkarılıyor. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden kabul ediliyor. 


Bulvar İstanbul Kayaşehir'de giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık, restaurant, cafe gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. Projede dükkanların büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Açık artırma ihalesi 29 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul Cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön