26 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.



Bulvar İstanbul'un ticari alanlarının bulunduğu  Bulvar İstanbul  Cadde'de 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet kreş açık artırma ile 29 Kasım 2015 Pazar günü satışa sunulacak. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgileri kapsamında projenin Başakşehir Kayaşehir bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Bulvar İstanbul Kayaşehir büyük mağazacılık, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü gibi sosyal olanaklara sahip. Projede satışa çıkan ticari alanların fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ön taleplerin www.bulvaristanbul.com.tr adresinden alındığı Bulvar İstanbul Başakşehir'de mağazaların büyüklükleri 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres :Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Cadde iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön