23 / 04 / 2024

Emlak Konut Dört Dörtlük kampanya

Emlak Konut Dört Dörtlük kampanya

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası 5 Nisan'da başladı ve 9 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında 1 Şubat 2017 tarihinden önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. İşte Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası'nın detayları...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

1935 yılında emlak vergisinin dört taksitle ödenmesine tepki! 

1935 yılında bina vergileri yıllardır dört taksitle ödeniyormuş. Fakat maliye vergilerin dört taksitle alınmasına tepki göstererek, iki taksit halinde ödenmesini istemiş.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konut ve 40 dükkanlık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla projesi için düğmeye bastı. Projede 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Dört Dörtlük kampanya Haberi

Emlak Konut Dört Dörtlük kampanya

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) 5 Nisan'da başladığı Dört Dörtlük kampanyası 9 Haziran'a kadar devam edecek. Dört Dörtlük Kampanya kapsamında daha önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuyor. Kampanya Emlak Konut'un 49 projesinde geçerli olacak. 


Emlak Konut'un Dört Dörtlük Kampanyası'ndan faydalanmak için 1 Şubat 2017 tarihinden önce listede belirtilen projelerden konut ya da dükkan satın alan ve ödemesi Emlak Konut'a devam eden alıcılar, geçmiş döneme ait tahakkuk etmiş veya edecek olan gecikme faizi, site yönetimlerine ait ödenmemiş olan aidat, sigorta, emlak vergisi ile kampanya dönemindeki taksit ödemesi yapıldıktan aşağıda yazar 4 farklı ödeme seçeneğinden faydalanabiliyor. 



1. Seçenek

Güncel borç bakiyesinin tamamının ödenmesi durumunda güncel borç bakiyesi üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor. 


2. Seçenek

Güncel borç bakiyesinin yüzde 75’inin...