28 / 03 / 2024

Emlak Konut ıspartakule 5. etap arsa ihalesi

Emlak Konut ıspartakule 5. etap arsa ihalesi

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin birinci oturumu gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklif Sur Yapı - Hatay Akpınar İş Ortaklığı'ndan geldi.

Emlak Konut'tan 3 dev ihale!

2016 yılı kar hedefini 1,5 milyar TL olarak açıklayan Emlak Konut GYO bu ay 3 dev ihaleye hazırlanıyor. Esenyurt Hoşdere ile Avcılar Ispartakule'de arsa ihalesi yapacak firma ayrıca Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın inşaat ihalesini de gerçekleştirecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Emlak Konut ıspartakule 5. etap arsa ihalesi Haberi

Emlak Konut ıspartakule 5. etap arsa ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin birinci oturumu bugün gerçekleştirildi.


Stüdyo 24 projesi ve Unikonut projesine komşu olan Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesine toplam 5 firmadan teklif geldi. İhalenin ikinci oturum tarihi henüz açıklanmadı. 


En yüksek teklif Sur Yapı - Hatay Akpınar İş Ortaklığı'ndan 

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif Sur Yapı - Hatay Akpınar İş Ortaklığı'ndan geldi. Firma arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 25 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 125 milyon TL teklif verdi.


İhalede en yüksek ikinci teklifi Özülke İnşaat ve Torkam İnşaat verdi. Her iki firma da Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı gelir payı toplam...