29 / 03 / 2024

emlak konut ıspartakule evleri 1.etap

emlak konut ıspartakule evleri 1.etap

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1. kısım konut ve ticaret alanları ile 1. etap 2. kısım konut ve okul yapım işi ihalesi dün gerçekleştirildi. 1. etapta planlanan iki kısım için ayrı teklifler alındı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 29 firma talipli oldu!

Emlak Konut GYO'nun, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım konut, ticaret ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ön yeterlilik ihalesine 29 firma talipli oldu...

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihaleye çıktı!

Emlak Konut GYO, Ispartakule Evleri için ihaleye çıktı. Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısımda 946 konut, 36 dükkanın 13 Ağustos'ta, 2. kısımdaki 946 konut ve okulun 14 Ağustos'ta ihalesi yapılacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

emlak konut ıspartakule evleri 1.etap Haberi

emlak konut ıspartakule evleri 1.etap


Emlak Konut GYO'nun ihaleye çıkardığı Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım ihalesi dün gerçekleştirildi. 13 Ağustos'ta yapılan ön yeterlilik ihalesi neticesinde dosyalarını teslim eden firmalardan 29 firma, ihaleye katılım için davet edilmişti.


İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için davet edilen firmalardan İzka İnşaat - Durmaz İnşaat ortaklığı, Hektaş Grup Gayrimenkul, Güçar İnşaat-Öz Oğuz İnşaat Ortaklığı, Yenisarp İnşaat ihaleye katılmadı. Ilgın İnşaat, Haldız İnşaat ve Oraka İnşaat teşekkür ederek ihaleden çekildi.


İhaleye 227 milyon 622 bin TL ile en düşük teklif veren Özülke İnşaat - Maksem Yapı İş Ortaklığı oldu. İhaleye en yüksek teklif veren firma ise 363 milyon 600 bin TL teklifle İhlas...