29 / 03 / 2024

emlak konut Meydan Dükkanları

emlak konut Meydan Dükkanları

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan 13 adet dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan!

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri!

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru tarihi yarın!

Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları projesinde yer alan dükkanlar için yarın son başvuru günü olarak belirlendi. Başakşehir Meydan Dükkanları'nın ihalesi ise 15 Mart günü yapılacak.

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü yarın. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru 13 Mart!

TOKİ - Emlak Konut himaye ve güvencesiyle Makro & Akyapı İnşaat tarafından inşa edilecek Meydan Dükkanları KDV Dahil 240.000 TL’den başlayan muhammen bedellerle 15 Mart 2015 Saat:10.30’da satışa sunuluyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları!

Ön talep süreci devam eden Meydan Dükkanları 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor. Proje mağaza ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı!

Alanları 50 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı...

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'e 1 milyar TL'lik değer!

Emlak Konut GYO'nun Meydan Başakşehir projesi hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları!

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 10:30'da başlayan açık artırma ihalesiyle dükkan ve mağazalar satışa sunuldu.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri!

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Emlak Konut Meydan Dükkanları son başvuru günü yarın. Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta yapılacak olan projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunuluyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede olan Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları devam ediyor. Projede yer alan ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alan Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi 15 Mart'ta düzenlenecek açık artırma için ön talep topluyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi!

Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplayan projede başvurular 13 Mart'ta sona erecek.

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyat listesi bilgisine göre dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut fiyatları!

Meydan Dükkanları Emlak Konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

emlak konut Meydan Dükkanları Haberi

emlak konut Meydan Dükkanları

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları Makro - Akyapı Ortaklığı imzası taşıyor. Proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir konumda bulunuyor.


Toplam 332 adet dükkandan oluşan Başakşehir Meydan Dükkanları'nın 15 Mart 2015 tarihinde yapılan ihalesinde 225 adet dükkan satılmıştı.Yapılan ihalede alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.


Meydan Dükkanları 'nda 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza ve 2 tane market alanı yer alıyor. Proje 65 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.


İhalesinde KDV dahil toplam 227 milyon 870 bin TL'lik satışın gerçekleştiği, Park Mavera projesinin ticaret alanı olan Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim...