19 / 04 / 2024

emlak konut ümraniye arsa değerleme raporu

emlak konut ümraniye arsa değerleme raporu

Emlak Konut GYO, Ümraniye Küçükbakkalköy mevkiinde yer alan 8 adet parselin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesinin 2. oturumu 21 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap İhalesi 2. oturum tarihi belli oldu. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2'nci oturumu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Ümraniye İnkilap Mahallesi'ndeki gayrimenkulünün toplam değeri 300 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 354 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkilap Mahallesinde yer alan 1840/119 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Finanskent parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

emlak konut ümraniye arsa değerleme raporu Haberi

emlak konut ümraniye arsa değerleme raporu


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye ait  İstanbul İli, Ümraniye İlçesi Küçükbakkalköy mahallesi mevkiinde konumlu 8 adet parseller için hazırlanan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu  için