26 / 04 / 2024

Emlak Konut yüzde 20 indirim

Emlak Konut yüzde 20 indirim

Emlak Konut GYO 50 projeyi kapsayan ve yarın bitmesi beklenen yüzde 20 indirim kampanyasının süresini 30 Eylül'e kadar uzattı.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Emlak vergisinde yüzde 61.5'lik rekor artış!

Resmi Gazete’de yayımlanan bilgilere göre, Özel İletişim Vergisi yüzde 123 oranında artarken, MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ve emlak vergisi de yüzde 61.5 oranında artış gösterdi.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'da inşa edilen Selenium Park Zeytinburnu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 5 adet konut yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

Tapusu olanlara son dakika şoku! Emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam! Aman dikkat! 

Gayrimenkulü olanlara emlak vergisi ile ilgili şok haber geldi. 2024 yılının başında emlak vergisine yüzde 60'a yakın zam gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Emlak Konut yüzde 20 indirim Haberi

Emlak Konut yüzde 20 indirim

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, projelerde, alıcıların borç tutarlarının kapatılması durumunda, güncel borç bakiyeleri üzerinden yüzde 20 indirim uygulanmasına ilişkin kampanyasını 30 Eylül 2016 gününe kadar uzattı.


Kampanyada Emlak Konut GYO'dan daha önce konut ya da ticari ünite satın alanlar, borçlarını peşin olarak kapatmaları halinde yüzde 20 indirim kazanacak.


50 projeyi kapsayan indirim kampanyası 1 Ağustos'ta başladı ve 31 Ağustos'a kadar olan süre 30 Eylül gününe kadar uzatıldı.


Emlak Konut kampanyasından dükkan veya ev almak isteyenler peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanından yararlanabilecek.



Emlak Konut indirim kampanyasındaki 50 proje



1. Ağaoğlu My Town Ispartakule

2. Ağaoğlu My World

3. Ağaoğlu My World Europe

4. Alemdağ Emlak Konutları

5. Atasehir Ticari Üniteler

6. Ayazma Emlak Konutları

7. Bahçekent Emlak Konutları 1-1

8. Bahçekent Emlak Konutları 1-2

9. Bahçekent Emlak Konutları 1-3

10. Batışehir

11. Burgazkent

12....