28 / 03 / 2024

Emlak Konut Zeytinburnu Kazlıçeşme arsası

Emlak Konut Zeytinburnu Kazlıçeşme arsası

Emlak Konut GYO tarihindeki en büyük ihale olan ve İstanbul Anadolu Yakası Zeytinburnu Kazlıçeşme' de yer alan Emlak Konut Kazlıçeşme 41. Bakım Merkez Komutanlığı arsası 24 Aralık'ta ihale edilecek. Satış saat 14.30'da yapılacak...

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasını 497 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde tasfiye ettiğini duyurduğu Zeytinburnu Beştelsiz projesinin inşa edileceği arsayı toplam 497 milyon 39 bin 398 TL'ye Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası'na sattı...

Emlak Konut Beştelsiz arsası değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut, Zeytinburnu Beştelsiz projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Beştelsiz arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamındaki arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Zeytinburnu projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut güvencesiyle, Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Zeytinburnu Beştelsiz projesinin yapı ruhsatı alındı. Projede 260 ticari ünite ile 218 konut yer alacak.

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek olan Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz projesinde imzalar atıldı. Projeyi Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı yapacak.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasına 640.1 milyon TL teklif!

Arsa alanının 96 bin 698 metrekare, inşaat alanının 61 bin 845 metrekare olduğu Emlak Konut Beştelsiz arsasına Güney İnşaat-Baş Yapı İnşaat-Esta İnşaat-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı'ndan 640.1 milyon bin TL teklif geldi.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2.oturumu 13 Haziran'da. İhalenin 1. oturumunda en yüksek teklifi Ağaoğlu Şirketler Grubu vermişti.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün yapılacak

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 6 Haziran'da yapılacak.

Emlak Konut Zeytinburnu Kazlıçeşme arsası Haberi

Emlak Konut Zeytinburnu Kazlıçeşme arsası

Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 24.12.2013 Salı günü saat 14:30' da yapılacaktır. İhaleye ilişkin ilan metni ektedir.


Projede turizm ve ticaret alanı, konut alanı, dini tesis alanı ve eğitim tesis alanı yer alıyor. Emsaliinin 2.00 olarak belirlendiği arsanın büyüklüğü 111.262,55 metrekare olarak belirlendi. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ile ihale edilecek olan gayrimenkulün satışı açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.


İhale ilanı için