19 / 04 / 2024

emlak mı bitcon mi

emlak mı bitcon mi

Yatırımcıların karşısında altın, emlak, Bitcoin, hisse senedi ve hazine kağıtları gibi alternatifler bulunuyor. Peki en iyi yatırım aracı hangisi? Emlak mı tercih edilmeli Bitcoin mi? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsa arayanlara Haziran 2023 müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karaarslan Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurdu! 30 bin TL teminatla 190 bin TL’ye araba sahibi olabilirsiniz!

Hisar Emlak Müdürlüğü duyurusunda 30 bin TL teminatla ekonomik ömrünü doldurmuş arabaların satış ihalesine çıkacağını duyurdu. Son tarih 7 Şubat 2023! Sakın kaçırmayın! İşte haberin detayları…

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Sivas Milli Emlak Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kayserikapı Mahallesi'nde yer alan 24 adet konutu yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! Bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

emlak mı bitcon mi Haberi

emlak mı bitcon mi

Küresel belirsizliklerde artış yaşanan günümüzde tasarruflarını korumak isteyen yatırımcılar, farklı yatırım araçlarını araştırıyor. 

Yatırımcıların karşısında altın, emlak, Bitcoin, hisse senedi ve hazine kâğıtları gibi alternatifler bulunuyor. Koin Medya'da yer alan habere göre; Hazine kâğıtları düşen faiz oranları sebebiyle cazibesini kaybediyor. Hisse senetleri, piyasaları da artan belirsizlikler nedeniyle ciddi kayıplara yaşatabiliyor. Geriye güvenli liman sayılabilecek uygun altın, emlak ve Bitcoin kalıyor. Bu üç yatırım aracı arasında BTCwires’a göre 5 faktörden ötürü Bitcoin daha iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Fiziksel varlık

Altın ve emlake dayalı varlıklar fiziksel bir varlık olduğu için koruması ve saklanması zor olabiliyor. Altını korumak için iyi bir kasa olması gerekli. Ya da ekstra maliyetle altını banka kasalarında tutmak gerekiyor. Emlak ise iklim şartlarından ve dışsal faktörlerden olumsuz etkilenebiliyor. Bitcoin...