29 / 03 / 2024

emlak ve yapı fuarı mersin

emlak ve yapı fuarı mersin

Mersin Yapı ve Emlak Fuarı açıldı. Açılışı bayındırlık Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara yaptı.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karataşer tarafından kuruldu.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021!

Vergi, prim ve ceza gibi borçları kolayca kapatma imkanı için başvurular devam ediyor. Emlak vergisi borçluları araştırmalara başladı. Peki emlak vergisi yapılandırma internetten başvuru 2021 nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek. Peki başvuru şartları neler? İşte emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021...

Emlak vergisi yapılandırma zamanı!

Emlak vergisi borcu olup olmadığını sorgulamak isteyen vatandaşlar, emlak vergisi nasıl ve nereden sorgulanır sorularının cevaplarını merak ediyor. Peki emlak vergisi yapılandırma zamanı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

emlak ve yapı fuarı mersin Haberi

emlak ve yapı fuarı mersin


Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Yapı Denetim Yasası'nın işleyişinde sıkıntılar olduğunu belirterek, "Öyle yapı denetim firmaları var ki inşaat alanına gitmeden denetim rapor hazırlıyorlar" dedi.


Prof. Dr. Işıkara, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımıyla yapılan "Mersin Yapı ve Emlak Fuarı"nın açılışındaki konuşmasında, 2002'de yaşanan Afyon Sultandağ depreminin ardından yapı güvenliğinin sağlanması amacıyla çıkarılan Yapı Denetim Yasası'nın işleyişinde sıkıntılar yaşandığını belirtti.


Yasanın gerekli olduğunu, ancak, işleyişteki sıkıntıların çözümlenmesi için yeniden ele alınması gerektiğini savunan Işıkara, şunları söyledi: "En önemli hatalardan birisi yapı denetim ücretinin, firma yerine belediyelere ödenmesi. Belediyeler bu parayı alıyor, başka işlerinde kullanıyor, firmaya geç ödeme yapıyor. Ben buna bizzat tanık oldum. Bu sorunu yaşayan kişiye (bunu basınla paylaşayım, önlem...