25 / 04 / 2024

emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlık ofislerine koronavirüs rehberi

emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlık ofislerine koronavirüs rehberi

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci kapsamında, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlık altında topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımlandığını belirtti.

Emlakçılar ve ev almak isteyenler arasında sıkı pazarlık başladı! 

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarına paralel şekilde emlakçı komisyonları da yükseldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 milyon TL'lik bir evin satışında komisyon tutarı 200 bin TL'ye dayanınca, alıcılarla emlakçılar arasında da sıkı pazarlık başladı

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efektif Emlak Danışmanlığı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Ünal tarafından kuruldu.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlık ofislerine koronavirüs rehberi Haberi

emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlık ofislerine koronavirüs rehberi

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci için, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlıkta topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımladığını dile getirdi. Sözcü'de yer alan habere göre; daha önce yayımlanan rehberlerde güncellemeler yapılırken, rehberde 11 sektöre yönelik alınması gerekli önemler ilk kez yayınlandı.

Rehberde; beyaz eşya ve mobilya mağazalarında, kozmetik ve parfümeri mağazalarında, akaryakıt istasyonlarında, market ve süpermarketlerde, oto yıkamalarda, oto servis, tamirhaneler ve lastikçilerde, oto galeri ve oto kiralama işletmelerinde, ofis ve büro sisteminde faaliyet gösteren tüm işletmelerde, emlakçılar ve  gayrimenkul danışmanlık ofislerinde, elektronik ve telekomünikasyon mağazalarında ve tesisatçılarda alınması gereken önlemlere yer verildi. 

Emlakçı enflasyonu sona erecek!

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot...