26 / 04 / 2024

Emlakçılara ve gayrimenkul ofislerine Kovid-19 rehberi!

Emlakçılara ve gayrimenkul ofislerine Kovid-19 rehberi!

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci kapsamında, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlık altında topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımlandığını belirtti.



Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci için, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlıkta topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımladığını dile getirdi. Sözcü'de yer alan habere göre; daha önce yayımlanan rehberlerde güncellemeler yapılırken, rehberde 11 sektöre yönelik alınması gerekli önemler ilk kez yayınlandı.

Rehberde; beyaz eşya ve mobilya mağazalarında, kozmetik ve parfümeri mağazalarında, akaryakıt istasyonlarında, market ve süpermarketlerde, oto yıkamalarda, oto servis, tamirhaneler ve lastikçilerde, oto galeri ve oto kiralama işletmelerinde, ofis ve büro sisteminde faaliyet gösteren tüm işletmelerde, emlakçılar ve  gayrimenkul danışmanlık ofislerinde, elektronik ve telekomünikasyon mağazalarında ve tesisatçılarda alınması gereken önlemlere yer verildi. 

Emlakçı enflasyonu sona erecek!

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot hazırlığında!


Geri Dön