16 / 04 / 2024

Emrah Ayhan

Emrah Ayhan

EVD Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Ayhan, Doğan Tasar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emrah Ayhan tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 12 aralık'ta Kozyatağı, Değirmen Sokak, Şaşmaz Sitesi'nde kuruldu

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'na ilişkin iddianame hazırlandı!

İzmir'de, geçtiğimiz sene yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na ilişkin hazırlanan iddianamede apartmanın projelendirmedeki eksiklikler, malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik yanlışları sebebiyle yıkıldığı belirtildi.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Emrah kripto para dünyasında! Emrahcoin geliyor!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, şimdide kripto para piyasasına gireceğini açıkladı. Ünlü isim, yatırım danışmanlarının yönlendirmesiyle hazırlıklara başladı. 

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Emrah Ayhan Haberi

Emrah Ayhan
EVD Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Ayhan, Doğan Tasar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


EVD Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Her türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini yürütmek. Harita ve imar mevzuatı konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.Her türlü inşaat, yol inşaat, yol asfaltlama, mimarlık ve mühendislik projeleri için hertürlü danışmanlık hizmeti vermek.Yurt içinde ve...