28 / 03 / 2024

emre erol

emre erol

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını yüzde 20 artıracak!

Keller Williams, Türkiye’de uzun dönemdir düşmesi beklenen konut faiz rakamlarını değerlendirdi. Yeni faiz oranlarının sektörde konut satışlarını yüzde 20 oranında artırması bekleniyor.

Konut faizleri 2015 yılı içinde 1.10 bandına yükseldi!

2015'e yüzde 0.85 ile başlayan konut faizleri yıl içinde 1.10 bandına yükseldi. Aylık faiz oranı artışı 25 baz puanı bulurken, tüketici 100 bin için 21 bin TL fark ödeyecek.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Gayrimenkul yatırımcısı borçlanmak istemiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. İşte değerlendirme...

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Ev seçerken en çok neye dikkat ediliyor?

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, "Yapılan araştırmalara göre kiraladığı yada satın aldığı evin toplu ulaşıma yakınlığı benim için ilk sırada diyen tüketici oranı yüzde 40. Azımsanmayacak bu oran yüksek talebi kanıtlar nitelikte"dedi.

Toplu ulaşıma yakın konut fiyatları katlandı!

Bir emlak firmasının yaptığı değerlendirmeye göre; İstanbullular, evini toplu ulaşım araçlarının yakınlığına göre seçiyor. 3. köprü nedeniyle Kartal, Sancaktepe ve Fikirtepe’de ise konut fiyatları katlandı.

Dev projeleri emlakçıların sattığı yeni bir dönem başlıyor!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol'a göre gayrimenkul sektörü Türkiye'de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var. Şirket büyük projelerin pazarlamasını yapacak

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, danışmanlık tecrübelerinden yola çıkarak gayrimenkul alacak ya da satacak kişileri gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında uyardı.

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Döviz kurlarındaki yükselme yabancıya konut satışını artırdı!

Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, yabancıların Türkiye’deki konut alımının geçen sene mayıs ayına göre yüzde 72 artmasının en büyük sebebinin döviz kurlarındaki yükselme olduğunu söyledi.

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

ABD'nin emlak devi Keller Williams Türkiye'ye geldi!

Kuzey Amerika’nın en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Keller Williams Türkiye’de faaliyete geçiyor. Şirketin İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum olmak üzere 7 farklı ilde bölge müdürlüğü olacak...

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Zafer Kara ve Yunus Emre Erol ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut satışları yılın ikinci çeyreğinde artacak!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Şubat ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut sektöründe Anadolu’ya ilgi artıyor!

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, ülke genelinde artan refah artışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve Ankara dışında Bursa, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Konya ve Gaziantep gibi illerdeki konut satışlarındaki artışı mercek altına aldı.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Gayrimenkul yatırımcısı borçlanmak istemiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. İşte değerlendirme...

Yıl sonu kampanyaları konut sektörünü hareketlendirecek!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Seçim sonrasında Araplar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı arttı!

Emre Erol, TÜİK'in yayınladığı Ekim ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erol; “Piyasalarda hareketlilik dönem dönem azalsa bile yatırımcı açısından gayrimenkul her zaman güvenli liman olmaya devam ediyor." dedi.

emre erol Haberi

emre erol

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol “Geleneksel franchise sisteminin aksine, Keller Williams olarak adaylarımızla süreçlerimizi yönetirken çok titiz davranıyoruz. Keller Williams, başarısı kanıtlanmış model ve sistemlere sahip eşsiz kültürü olan farklı bir kurum. Bizim için, model ve sistemlerimizi takip edecek ve kültürümüze uyan doğru liderle iş birliği yapmak olmazsa olmazımız. Biz, başarının doğru insanlarla işbirliği yaparak elde edildiğine inanırız. Geçen yıl içinde Keller Williams danışmanları gelirlerini yüzde 82 oranında arttırdı. ” dedi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams,...