19 / 04 / 2024

Emre Maraşlı Erguvan İnşaat

Emre Maraşlı Erguvan İnşaat

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

Emre Maraşlı kimdir?

Erguvan İnşaat Genel Müdürü olan Emre Maraşlı kimdir? Emre Maraşlı, ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Emre Maraşlı, ne zaman Erguvan İnşaat'ın genel müdürü oldu?

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Emre Maraşlı Erguvan İnşaat Haberi

Emre Maraşlı Erguvan İnşaat

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün havaalanı, Teknopark ve üniversite kampüsleri nedeniyle tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.


İstanbul’da Ataşehir ve Kurtköy’de ürettiği markalı butik projelerle adını duyuran Erguvan İnşaat, yeni gayrimenkul projesi için yine Kurtköy’ü seçti. Kurtköy’de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, son projesiyle birlikte bölgenin en fazla konut projesi yapan şirketi oldu. 


Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ü butik projelere müsait olması nedeniyle Anadolu Yakası’nın Göktürk’ü olarak tanımlarken, havaalanı, Teknopark ve üniversite kampüsleri nedeniyle Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.


Erguvan İnşaat, İstanbul’un gelişen yüzü Kurtköy’de bugüne kadar W Bahçe, Q Bahçe, W Roof, Avlu Kurtköy projelerini hayata geçirdi. Şirket şimdi de Teknopark’ın...