26 / 04 / 2024

emre maraşlı

emre maraşlı

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk 1+1 dairelerin yatırımcılardan çok talep aldığının altını çizerek yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1'lerin tercih nedeni olduğunu belirtti...

Emre Maraşlı: 1+1 evlere kiracı bulmak zorlaşıyor!

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı: Emre Maraşlı 1+1 tipinde inşa edilen dairelerin kiracı bulmakta zorluk çekilen ev tipleri olduğunu ifade etti...

Gayrimenkul Sertifikası inşaat sektörü için yeni finansman aracı!

Ertük Mavuk, Gayrimenkul Sertifikası'nın inşaat sektörü için yeni bir finansman aracı haline geldiğini ifade etti...

Ertürk Mavuk: Yüzde 1 KDV'li projelerde stoklar 2 yılda eriyecek!

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, yeni KDV düzenlemesinden sonra, % 1 KDV oranı ile satılacak eski ruhsatlı projelere olan talebin artacağını ve stokların maksimum 2 yıl içinde eriyeceğini belirtti

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

emre maraşlı Haberi

emre maraşlı



Kurtköy’de Work-Square projesinin inşasına devam eden ve projedeki 1+1 dairelere özellikle yatırımcılardan çok talep aldıklarının altını çizen Mavuk, “Yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1 daireler her zaman daha çok tercih ediliyor. Bu tip dairelerin tercih edilmesinde başlıca iki büyük neden var. Birincisi düşük m2’leri nedeniyle satış fiyatlarının daha kolay ulaşılabilir olması. İkinci neden ise, düşük m2 nedeniyle kiralarının uygun olması ve buna bağlı olarak kiralama taleplerinin yüksek olması, daha kolay kiraya verilebilmesidir. 


Birikimi ile peşinatını ödeyebildiği ve aylık kazancının bir kısmı ile de kredi taksitlerini karşılayabileceği bir konut almak isteyen orta gelir grubu çalışan kesim en büyük alıcı durumunda olduğu için, en çok bu tip daireler ilgi görüyor. Büyük ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak özellikle daha büyük kullanım alanlı daireler az...