20 / 04 / 2024

Emre Toner

Emre Toner

Başarılarıyla adlarından söz ettiren iş, cemiyet ve spor hayatının ünlü isimleri, kendi çocuklarına da örnek oldu. İşte baba mesleğini seçen genç veliahtlar...

Crate and Barrel, Picks by Pros projesini tanıttı!

Dekorasyon ve ev aksesuarları alanında dünyaca ünlü marka Crate and Barrel'ın Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcı işbirlikleriyle hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesi Mustafa ve Emre Toner'in seçimleriyle başladı.

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toner tarafından kuruldu. 

Alican Ağaoğlu ve Emre Toner babalarının izinden gidiyor!

Başarılarıyla adlarından söz ettiren iş, cemiyet ve spor hayatının ünlü isimleri, kendi çocuklarına da örnek oldu. İşte baba mesleğini seçen genç veliahtlar...

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Maslak Yapı Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu tanıttı!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi..

Maslak Yapı, Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun yakaladığı başarı Türk tasarımcılar için gurur kaynağı oldu.

Crate and Barrel, Picks by Pros projesini tanıttı!

Dekorasyon ve ev aksesuarları alanında dünyaca ünlü marka Crate and Barrel'ın Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcı işbirlikleriyle hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesi Mustafa ve Emre Toner'in seçimleriyle başladı.

Picks by Pros projesi tanıtıldı!

Crate and Barrel, Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcılarıyLa hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesini tanıttı. Projenin İlkinde Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve Emre Toner'in favori ürünleri sergilendi.

Emre Katırcı: Herkesin gittiği yoldan gitmeyin!

Tekstil sektöründeki 15 yıllık tecrübesini inşaat sektörüne taşıyan Uptown projesi ortaklarından Emre Katırcı, başarının hedef odaklı olması gerektiğine ve herkesin gittiği yoldan değil de farklı bir yoldan gitmekten geçtiğine inanıyor...

Emre Maraşlı kimdir?

Erguvan İnşaat Genel Müdürü olan Emre Maraşlı kimdir? Emre Maraşlı, ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Emre Maraşlı, ne zaman Erguvan İnşaat'ın genel müdürü oldu?

Emre Çamlıbel: Su yalıtımı yapılmamasının memlekete faturası ağır oldu!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) tarafından düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı’ Zirvesi’nde ‘Yapılarda Çağdaş Yaklaşımlar ve Su Yalıtımı’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı...

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Emre Arolat: Türkiye kentsel dönüşümü yeni öğreniyor!

Ünlü mimar Emre Arolat Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii'den Çamlıca Camii Projesi'ne, mimarlıktan kentsel dönüşüme kadar bir çok konuda verdiği röportajda Türkiye'nin kentsel dönüşümü yeni öğrendiğini ifade etti...

Emre Arolat kimdir?

Gonca Paşolar ile birlikte 2004 yılında EAA- Emre Arolat Architects’i kuran mimar Emre Arolat kimdir? Emre Arolat, EAA- Emre Arolat Architects ile hangi projelere imza attı?

Emre Toner Haberi

Emre Toner

Başarılarıyla adlarından söz ettiren iş, cemiyet ve spor hayatının ünlü isimleri, kendi çocuklarına da örnek oldu. Pek çok tanınan ismin çocukları babalarının izinden gidiyor. İşte baba mesleğini seçen genç veliahtlar...


ALİCAN - ALİ AĞAOĞLU: Ali Ağaoğlu'nun 29 yaşındaki oğlu Alican Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni faaliyet alanı olan çimento sektörünün başında. Alican Ağaoğlu, Londra'da işletme ve ekonomi okuduğunu söyleyerek, "Fakat o işi yapmak istemedim" diyor. Ali Ağaoğlu da "Tabii ki her baba oğlunun işi devam ettirmesini ister. Her babanın kıskanmayacağı tek şey de oğlunun daha başarılı olmasıdır" diye konuşuyor.


EMRE - MUSTAFA TONER: Ünlü mimar Mustafa Toner'in oğlu Emre Toner de babasının izinden gidenlerden. Mustafa Bey, babasından devraldığı mesleği, oğluyla aynı çatı altında yapıyor olmaktan son derece mutlu söylüyor. Emre Toner,...