19 / 04 / 2024

en az ev satılan iller

en az ev satılan iller

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

1-2-3-4 çocuklu aileler müjde! Devlet en az 3 bin 571 TL'ye kadar destek veriyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ile hesaplara en az  3 bin 571 TL yatırılıyor.

Toplam 5 kamu kurumu en az 22 bin TL maaşla en az lise mezunu, KPSS’li ve KPSS’siz personel alacak!

Kamu kurumları ve kamu kuruluşlarınca yayımlanan ilanlara göre kamuya çok sayıda memur aranıyor. İŞKUR ve farklı platformlarda yayınlanan ilanlarla en az lise mezunu, KPSS’li ve KPSS’siz binlerce personel istihdam edilecek. İşte detaylar...

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonların beklediği haber geldi! Asgari ücretliler dikkat!

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2024 yılında yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar ''2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret yeni yılda ne olur?'' sorularını araştırırken Ekonomist Muhammet Bayram'dan asgari ücret '' en az 15 bin TL olacak'' açıklaması geldi.

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), en az ilkokul mezuniyet şartıyla 34.529 beden işçisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Başvuru koşulları ve alım ile ilgili diğer bilgiler yayımlanan ilanda belirtildi. İşte İŞKUR'dan yapılan son personel alım detayları haberin devamında...

İŞKUR resmen duyurdu! 64 bin personel alınacak! En az ilkokul mezunu! Başvuru tarihi açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR, 81 il için en az ilkokul mezunu toplamda 64 bin 363 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru tarihi ve başvuru için gerekli şartlar belli oldu. Hemen başvurun. İşte detaylar...

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Kriz eğitim sektörünü vurdu: En az 3 bin okul kapanacak

Okullardaki yüksek fiyatlardan sonra özel okullara olan talep düştü. Konuyu değerlendiren ÖZDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay bu sene en az 3 bin okulun kapanacağı öngörüsünde bulundu.

Beslenme çantası haftalık en az 192 lira, aylık ise 770 liraya dolacak!

Bugün itibarıyla okullar yeni eğitim-öğretim yılına başlıyor. Çocuklarını okutmaya çalışan veliler için en basit beslenme çantasının maliyeti haftalık en az 192 lira olurken, aylık ise 770 lira oldu.

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

en az ev satılan iller Haberi

en az ev satılan iller

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?


Konut satışlarında, Temmuz ayında İstanbul  17 116 konut satışı ile en yüksek paya (%20,1) sahip olmuştu. Ağustos ayı konut satış istatistik verilerine göre ise yine konut satışlarında,  İstanbul  17 349 konut satışı ile en yüksek paya (%16,4) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11 836 konut satışı (%11,2) ile Ankara, 5 772 konut satışı (%5,5) ile  İzmir  izledi. 


Konut satış sayısının düşük olduğu iller ise sırasıyla 11 konut ile Ardahan, 12 konut ile Hakkari ve 45 konut ile Bayburt oldu. 


İpotekli konut satışları 2014 Ağustos ayında 35 338 olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde...