28 / 03 / 2024

en çok fuar düzenlenen il hangisi

en çok fuar düzenlenen il hangisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2013 yılı fuar istatistiklerini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu!

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu...

Türkiye akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke!

MasterCard ' ın, tüketicilerin e - ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye' nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı...

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke!

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

en çok fuar düzenlenen il hangisi Haberi

en çok fuar düzenlenen il hangisi


En fazla fuar 206 adet ile İstanbul'da düzenlenirken, ikinciliği 27 fuarla İzmir, üçüncülüğü de 24 fuarla Ankara aldı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2013 yılı fuar istatistiklerini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti. Yabancı ziyaretçi sayısı 527 bin 748 oldu. Fuarlarda, toplam 60 bin 520 firma stant açtı. İzmir ençok fuar düzenleyen ikinci il oldu. 


Tarım ilk sırada

Ziyaretçi sayısı sıralamasında; 3 milyon 268 bin kişi ile tarım, seracılık, hayvancılık ve teknolojileri alanındaki fuarlar birinci, 2.1 milyon ziyaretçi sayısı ile kitap ve süreli yayınlar sektörü ise ikinci oldu. Üçüncülüğü 1 milyon 934 bin ziyaretçi ile genel fuarlar aldı.

Fuar sayısı açısından da birinci yine tarım, seracılık, hayvancılık ve teknolojileri sektörü. 49...