25 / 04 / 2024

en çok sözleşme imzalayan müteahhit firması

en çok sözleşme imzalayan müteahhit firması

Türkiye’nin 2020'de en çok sözleşme imzalayan 20 müteahhidi açıklandı. Listenin başındaki 5 firma değişmedi. İlk sırada 20 sözleşmeye 34.5 milyar TL imza atan Kalyon İnşaat oldu. Kolin ikinci, Cengiz üçüncü, Makyol dördüncü, Özgün beşinci sırada yer aldı. 

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Memura ve emekliye son dakika toplu sözleşme ikramiyesi ve 3600 ek gösterge zammı!

Memur zammı için toplu sözleşme görüşmeleri, Hakem Heyeti'ne devredilerek son etabına taşınmıştı. Heyet, nihai kararını en geç 31 Ağustos’ta kadar vermek üzere hafta sonu 2 defa toplandı.

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

2020’de en çok iş alan 20 müteahhit belli oldu!

Türkiye’nin 2020'de en çok sözleşme imzalayan 20 müteahhidi açıklandı. Listenin başındaki 5 firma değişmedi. İlk sırada 20 sözleşmeye 34.5 milyar TL imza atan Kalyon İnşaat oldu. Kolin ikinci, Cengiz üçüncü, Makyol dördüncü, Özgün beşinci sırada yer aldı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sözleşme deyip geçmeyin!

Ev sahibi ve kiracı arasında yapılan sözleşme kapsamında çok çeşitli hukuki durumlar bulunuyor. Avukat Önder Durdu, kira sözleşmesinde dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. Peki kira sözleşmesi nasıl hazırlanmalı? İşte detaylar...

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

Kırklareli Merkez 2. Etap sözleşme dönemi bitiyor!

Kura çekilişi 22 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Kırklareli Merkez 2. Etap'ta asil hak sahiplerinin sözleşme imzalama dönemi sona eriyor...

TOKİ Elazığ Bizmişen sözleşme tarihleri!

59 adet 3 oda 1 salon dairenin bulunduğu TOKİ Elazığ Bizmişen standart grup projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Elazığ Bizmişen TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Elazığ Bizmişen Alt Gelir Grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

1915 Köprüsü için sözleşme en kısa süreyi veren firma ile imzalanacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için İtalyanlar, Japonlar, Koreli ve Çinliler yarıştı. En kısa süreli teklif 5.5 yılla Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi OGG’den geldi. Ulaştırma Bakanı Arslan, “En kısa süreyi veren grupla sözleşme imzalanacak” dedi.

en çok sözleşme imzalayan müteahhit firması Haberi

en çok sözleşme imzalayan müteahhit firması

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olarak görülen inşaat sektöründe, 2020'de en çok iş yapan müteahhitler belli oldu. ENR listesi olarak bilinen ancak geçtiğimiz yıldan bu yana csnturkiye tarafından açıklanan listenin ilk 5'indeki şirketler değişmedi. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; 2020 yılı içinde imzalanan sözleşmeler baz alınarak düzenlenen “TOP300” listesinin ilk sırasında 20 sözleşmeye 34 milyar 543 milyon TL'ye imza atan Kalyon İnşaat oldu. 24,7 milyar TL ile Kolin ikinci, 21.6 milyar TL ile Cengiz üçüncü, 12.3 milyar TL ile Makyol dördüncü, 12.2 milyar TL Özgün Yapı beşinci sırada yer aldı. 

REC ULUSLARARASI 11 SIRA BİRDEN YÜKSELDİ

Geçtiğimiz yıl 17'nci sırada olan REC Uluslararası, 11.7 milyar TL'lik sözleşme bedeliyle bu yılki listede 6'ncı sıraya çıktı. 

REC Uluslararası ile beraber, Özaltın, Yapı ve Yapı, Yapı...