23 / 04 / 2024

en fazla milyarderin yaşadığı şehirler

en fazla milyarderin yaşadığı şehirler

Dünyada 2 bin 604 dolar milyarderi bulunuyor. . İşte dünya genelinde en fazla milyardere ev sahipliği yapan 15 şehir...

İkinci el alacaklar dikkat! En fazla bu kilometre aralığındaki araçlar satılıyor

İkinci el araç satışıyla ilgili veriler açıklandı. En fazla tercih edilen araçların kilometre aralığı 66 ile 90 bin kilometre arasında oldu.

Kiracılar dikkat! Bu ay kiraya en fazla ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Mart ayı kira artış oranları da açıklandı. Peki bu ay kiraya en fazla ne kadar zam gelecek?

2019 yılında en fazla vergi beyan eden mükellefler mecliste!

2019 yılı vergilendirme döneminde en fazla vergi beyan eden mükellefler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eylülde en fazla reel getiri dolarda oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

Pandemi döneminde konut en fazla Türkiye’de değerlendi!

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada "Yılın ikinci çeyreğinde gayrimenkulün geçen yılın aynı dönemine göre en fazla değerlendiği ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul’da Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 186 oranında arttı. En fazla satış da 3 bin 130 konutla Esenyurt’ta oldu.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Antalya kira endeksi en fazla artan şehir oldu!

Endeksa ve Hürriyet Emlak işbirliğiyle hazırlanan 2020 1. çeyrek kira endeksi verilerine göre, 5 büyük şehir içerisinde kira endeksi en fazla artan şehir, Antalya olarak kaydedildi. Antalya'da kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 9,38 puan arttı...

Ankara en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden oldu!

Endeksa ve HurriyetEmlak işbirliğiyle 2020 yılı 1. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı. 2020 yılının 1. çeyreğinde kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 1,82 puan arttı. 1. Çeyrekte en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden biri de Ankara oldu.

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.

en fazla milyarderin yaşadığı şehirler Haberi

en fazla milyarderin yaşadığı şehirler

Araştırma şirketi Wealth-X 2019 Milyarder Sayım Raporu’nu yayımladı. Yayınlanan rapora göre dünyada 2 bin 604 dolar milyarderi bulunuyor. Habertürk gazetesinde yer alan habere göre,  2018 yılı sonu itibarıyla milyarder sayısı bir önceki yıla göre 150 kişi düşerken, bu milyarderlerin toplam serveti de 9.2 trilyondan 8.6 trilyon dolara geriledi. Raporda bir dikkat çeken detay da milyarderlerin yüzde 30’unun 15 kentte toplanması oldu. İşte dünya genelinde en fazla milyardere ev sahipliği yapan 15 şehir...



1-Şehir: New York

Ülke: ABD

Milyarder sayısı: 105

Bir önceki yıla göre değişim: +2


2-Şehir: Hong Kong

Ülke: Çin (özerk)

Milyarder sayısı: 87

Bir önceki yıla göre değişim: -6


3-Şehir: San Francisco

Ülke: ABD

Milyarder sayısı: 75

Bir önceki yıla göre değişim: +1

4-Şehir: Moskova

Ülke: Rusya

Milyarder sayısı: 70

Bir önceki...