29 / 03 / 2024

En Gür Mimarlık adres

En Gür Mimarlık adres

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 31 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın! 3 Aralık 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Doların değer kaybetmesi ile yükselen altın fiyatları resmen fırladı. Gram altında tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü. Altın yatırımcıları acil bakın! İşte 3 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Demirkır Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökçen Demirkır tarafından kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

En Gür Mimarlık adres Haberi

En Gür Mimarlık adres

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- SONDAJ VE İNŞAAT : İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...