19 / 04 / 2024

en iyi satış yapan grup acentesi

en iyi satış yapan grup acentesi

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. Costa Cruise, en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı.

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarındaki onlarca üretici, her yıl yüzlerce akıllı telefon çıkarıyor. Bu akıllı telefonlardan bazıları rafta "amiral gemisi" olarak biliniyor. Peki satışta olan en iyi telefonlar hangileri ve hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar?

MediaMarkt'ta satılan en iyi 10 akıllı saat! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi artarken pek çok kişi akıllı saat fiyatlarını araştırmaya başladı.Biz de sizin için MediaMarkt'ta satışı yapılan en iyi 10 akıllı saati derledik. Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

200 bin TL altına alınabilecek en iyi ikinci el SUV araçlar!

Eğer uygun fiyatlı SUV araç satın almak istiyorsanız bu listeye bakmadan kararınızı vermeyin. Bizde sizler için 200 bin Türk Lirası altında olan en iyi SUV modellerini derledik. Detaylar haberimizde...

Konut her zaman için en iyi yatırım aracı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut yatırımının orta ve uzun vadede diğer yatırım enstrümanlarına göre daha fazla kazandırdığını ve konutun en iyi yatırım aracı olarak kendisini kanıtladığını değerlendirdi.

2021'in en iyi konut satışı Haziran'da!

Konut satışların düşük performans ile başladığı 2021 yılında normalleşme bile yükselişe geçti. Bu sene en iyi konut satış rakamı Haziran ayında elde edildi. 

Konut satışlarında son 8 yılın en iyi ilk çeyrek performansı!

2020 yılının ilk üç ayında satılan 341 bin 38 konut, son 8 senenin en iyi ilk çeyrek performansı olarak kayıtlara geçti.

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi şubat rakamları görüldü!

Yabancılara konut satışı 2020 yılının Şubat ayında 4 bin 5 adet ile tarihin en iyi şubat rakamı olarak kayıtlara geçti.

ABD yeni konut satışlarında 12 yılın en iyi 2 aylık performansı!

ABD'de yeni konut satışları Ekim ayında yüzde 0.7 düşerek 733 bin oldu fakat düşüşe rağmen satışlarda 12 senenin en iyi 2 aylık performansı da gerçekleşti

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi ilk çeyrek rakamları görüldü!

Yılın ocak-mart dönemindeki 9 bin 618 adet konut satışı, yabancıya satışta tarihin en iyi birinci çeyrek rakamı olarak kayıtlara geçti...

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi Şubat rakamları görüldü!

Yabancıların 2019 yılının ikinci ayında satın aldığı 3 bin 321 adet konut, yabancıya satışta tarihin en iyi şubat rakamı olarak kayıtlara geçti...

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi başlangıcı!

Yılın ilk ayındaki 3 bin 168 adet konut satışı, yabancıya satışta tarihin en iyi ocak ayı rakamı olarak kayıtlara geçti...

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

en iyi satış yapan grup acentesi Haberi

en iyi satış yapan grup acentesi

Prontotour açıklamasına göre, Costa Cruise'un dünya çapındaki acenteleri ile buluşması 25-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Costa Cruise'in en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı. 


Bu sene 22.'si yapılan organizasyona yaklaşık 30 ülkeden bin 500 acente sahipleri ve yetkilileri katıldı. Türkiye'den de Prontotour, Orange Travel, Setur, Golden Bay ve Jolly'nin davetli olduğu gezinin son gecesinde 2014 senesinin en başarılı acentelerinin takdim edildiği ödül töreni de yapıldı. 



Costa Üst Yöneticisi (CEO) Neil Palomba'nın açılış konuşması ile başlayan gece, çeşitli aktiviteler ve sunumlar ile geçti. 


Türkiye'den Orange Cruise ve Prontotour'un ödül aldığı gecede, Prontotour Cruise Departman Müdürü Hakan Aksungur, 2013 senesinde de Costa'dan ödül aldıklarını ve bu gururu tekrar yaşadıklarını belirtti. 


Rakipleri arasında ödül alan iki firmadan biri olmanın kendileri için ayrıca bir motivasyon...