25 / 04 / 2024

Enda Konakları

Enda Konakları

DAFF Yapı imzasıyla hayata geçirilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 adet daireden oluşan ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

Konutta yeni trend: Modern teknoloji ve doğal yaşam!

Büyük kentlerde aşırı kalabalık ve yoğun şehirleşme yeni lokasyonlara yönelim sağladı. Metropellerde yaşayanlar hem çağdaş ve modern bir yaşam, hem de toprağa basıp yeşile dokunarak yaşamak istiyorlar.

Enda Konakları'nda oturumlar başladı!

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen Enda Konakları'nda oturum başladı. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri!

DAFF Yapı imzasıyla hayata geçirilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 adet daireden oluşan ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

ENDA Konakları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor!

DAFF Yapı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. Projede yaşam Ağustos'ta başlayacak.

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA projesi, yeni nesil konak keyfini cazip fiyatlarla sunuyor. ENDA’da fiyatlar, Ankara’nın gözde yaşam bölgelerindeki normal daire fiyatları ile aynı düzeyde.

Enda Konakları lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta.

Enda Konakları, yaza teslim edilecek!

Ankara'da inşa edilen Enda Konakları, yaza teslim edilecek. 20 konaktan oluşan proje 18 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.

Ankara Enda Konakları'nda yeni nesil konak keyfi!

DAFF Yapı’nın Gölbaşı’nda yaptığı Enda Konakları, ileri teknolojili akıllı ev sistemleri ile rezidans konforunda çağdaş konak deneyimini birleştiriyor. Gölbaşı’nda şimdi tamamen yeni bir yaşam konsepti doğuyor.

Bodrum Ballıkaya Konakları'nda 600 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bodrum'da inşa edilen Ballıkaya Konakları'nda fiyatlar 600 bin TL...

İzmir Sasalı Bilge Konakları'nda 575 bin TL'ye!

İzmir Sasalı'da inşa edilen Sasalı Bilge Konakları'nda fiyatlar 575 bin TL'den başlıyor...

Sefaköy Gönen Konakları'nda 125 bin TL'ye!

İstanbul'da inşa edilen Sefaköy Gönen Konakları'nda fiyatlar 125 bin TL'den başlıyor 220 bin TL'ye kadar yükseliyor

Yıldız Konakları'nda 125 bin TL'ye! Son 12 konut!

Yenidoğan'da inşa edilen Yıldız Konakları'nda fiyatlar 125 bin TL'den başlıyor 180 bin TL'ye yükseliyor

Enda Konakları Haberi

Enda Konakları

DAFF Yapı, Ankara Gölbaşı’nda hayata geçirdiği ENDA Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenlere, piyasa koşullarının çok altında maliyetleri ve kişiye özel ödeme planları ile kolay ve cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Başkentte yatay mimarinin en iyi örneklerinden biri olarak gösterilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 

DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu ENDA’nın, yeni nesil konak keyfi isteyenlere bu imkanı erişilebilir fiyatlarla sunduğunu ifade etti. 

18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ENDA Konakları 20 adet daireden meydana geliyor. Projede her konağın kendine ait, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik birer bahçesi bulunuyor.

ENDA Konakları,RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama...