16 / 04 / 2024

ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri!

 ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri!

DAFF Yapı imzasıyla hayata geçirilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 adet daireden oluşan ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.



DAFF Yapı,  Ankara  Gölbaşı’nda hayata geçirdiği ENDA Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenlere, piyasa koşullarının çok altında maliyetleri ve kişiye özel ödeme planları ile kolay ve cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

 

Başkentte yatay mimarinin en iyi örneklerinden biri olarak gösterilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 

 

DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu ENDA’nın, yeni nesil konak keyfi isteyenlere bu imkanı erişilebilir fiyatlarla sunduğunu ifade etti. 

 

18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ENDA Konakları 20 adet daireden meydana geliyor. Projede her konağın kendine ait, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik birer bahçesi bulunuyor.

 

ENDA Konakları,RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor. 

 

http://www.endakonaklari.com/
Telefon: +90 312 348 76 86


Geri Dön