18 / 04 / 2024

Ener Peyzaj

Ener Peyzaj

Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Enes Özcan, Erhan Aydemir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi kuruldu!

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Şener Özbağ tarafından kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Türkerler Altyapı Peyzaj ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Altyapı Peyzaj ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde, 16 Mart 2015'te Yusuf Kişi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

DZH İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DZH İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, 6 Mart 2015'te Şahin Kardeş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Yiğit Gürsoy Müdürlüğü'nde kuruldu.

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 25 Şubat 2015'te Müge Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Efes Tasarım Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efes Tasarım Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile Pendik'te, Berrin Oruç, Ferhan Usta Ucun ortaklığında kuruldu.

Tuğral İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğral İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultangazi Cebeci Mahallesi 'nde, Gürhan Fıstık Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işi ihaleye çıkıyor!

Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü; Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işini 13 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

CNF Kuyumculuk İnşaat Peyzaj Temizlik Mensucat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçeköy Şubesi açıldı!

CNF Kuyumculuk İnşaat Peyzaj Temizlik Mensucat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçeköy Şubesi 11 Şubat 2015'te 500 bin TL sermaye ile, Cavit Özcan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Sani Şener: Dünyada bankacılara havalimanı işini biz öğrettik!

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şener, dünyada bankacılara havalimanı işini kendilerinin öğrettiklerini belirterek, "Çünkü dünyadaki ilk özelleştirmelerden birini Türkiye yaptı" dedi.

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaks Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Dündar Yetişener: Dalgalanma büyümeyi sınırlandırıyor!

Bugün dünya ekonomisinde büyüme beklentilerinin aşağı doğru revize edildiğini belirten İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Ülkemizdeki genel seçim, bölgemizdeki jeopolitik gelişmeler ve küresel mali dalgalanmalar ekonomide büyümeyi sınırlandırılıyor.

Ener Peyzaj Haberi

Ener Peyzaj

Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Enes Özcan, Erhan Aydemir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık ve iç mimarlık işlerini yapmak Her türlü imşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adres: :Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Dış Kat:9/1 İç Kat:304. Vizyon Park Pl. 5. Blok...