28 / 03 / 2024

Enerji ve Güvenlik Kongresi

Enerji ve Güvenlik Kongresi

KOÜ ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Enerji ve Güvenlik Kongresi başladı. Kocaeli Üniversitesi'nde düzenlenen kongrede, Türkiye'nin enerji güvenliği, uluslararası ilişkilerde enerji, enerjide yeni teknolojiler ve güvenlik konuları ele alınacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Herkes ne söyleyeceğini merak ediyordu! Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını bildirdi. İşte detaylar...

Enerji ve Güvenlik Kongresi Haberi

Enerji ve Güvenlik Kongresi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Enerji ve Güvenlik Kongresi başladı.


İzmit Umuttepe yerleşkesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki açılış töreninde konuşan KOÜ Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasret Çomak, dünya konjonktüründe, enerji ve enerji kaynaklı sorunların hat safhada olduğunu söyledi.


Kongrede, dünyada yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımını ön plana çıkartacaklarını vurgulayan Çomak, Türkiye'nin ve dünya devletlerinin uluslararası enerji politikalarını ve enerji finansmanlarını değerlendireceklerini bildirdi.


Özellikle devletlerin enerji politikalarını, tedarik stratejilerini, fosil kaynaklarının geleceği konusunu önemsediklerini kaydeden Çomak, şöyle konuştu:


"Petrol ve doğalgaz iletim hatları ve güvenliği, uluslararası enerji projeleri, nükleer enerji, nükleer santraller ve teknolojileri, enerji arzı ve nakil güvenliği, enerjide çevre güvenliği, Türkiye'nin enerji güvenliği, uluslararası ilişkilerde enerjinin rolü gibi konuları ayrıntılı bir şekilde masaya yatıracağız. Ukrayna...