25 / 04 / 2024

Enes Global Yapı iletişim

Enes Global Yapı iletişim

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıgüzel tarafından kuruldu.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu! 

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Artan tarafından kuruldu.

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bilal Aydın tarafından kuruldu.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Agila Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agila Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Enes Kartal tarafından kuruldu.

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Numan Sabit Emek tarafından kuruldu.

Enes Global Yapı iletişim Haberi

Enes Global Yapı iletişim

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıgüzel tarafından kuruldu.

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:

Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

 Adres: Gürpınar Mah. Arı Sk.No:3/2...