24 / 04 / 2024

Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3 Etapta kampanya var mı

Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3 Etapta kampanya var mı

Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta özürlülere kontenjan var mı? Hadımköy 3. Etap Kiptaş konutlarında sakatlar için özel kontenjan ayrıldı mı? Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3. Etap kampanyasından özel fırsatlar var mı? Cevaplar haberimizde...

Murat Kurum seçim sonrasına KİPTAŞ için tarih verdi: Taksitler 5 bin 833 TL, başvurular 15 Nisan!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gerçekleştirdiği toplantıda aylık 5 bin 833 TL taksitle kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Söz konusu proje için başvurular 15 Nisan itibarıyla kabul edilecek...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle İstanbul'a 1.000'den fazla yeni konut geliyor...

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3 Etapta kampanya var mı Haberi

Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3 Etapta kampanya var mı

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde engellilere kontenjan ayrıldı mı? 


KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde engelliler için özel kampanya var mı? Özürlü vatandaşlar, KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'tan özel fırsatlarla yararlanabilecek mi? Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta sakatlar için özel bir kampanya var mı?


Başvuruları 18 Mart 2014 tarihinde başlayan ve 4 Nisan 2014'e kadar sürecek olan KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde 1.472 konut yer alacak. KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'ta tamamı 2+1, 84 konut bulunuyor ve konutlar 96 bin TL'den satılıyor. 


KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'ta engelliler için özel bir kontenjan ayrılmadı. Engelli vatandaşlarımız da KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinden ev sahibi olmak için normal kuraya katılacak.



Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesine kimler başvurabilir? Tıklayın ve öğrenin!
Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta başvuru sayısı 3 bini aştı!

Emre...