28 / 03 / 2024

enkay grup ali pınar topbaş

enkay grup ali pınar topbaş

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Alkan, Enis Alkan, İbrahim Alkan, Mehmet Ali Alkan ve Mesut Alkan ortaklığında kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yazar tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Grup Estanbul İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Estanbul İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ali Olçay tarafından kuruldu.

enkay grup ali pınar topbaş Haberi

enkay grup ali pınar topbaş


ENKAY GROUP Mutfak gereçleri, elektrikli ev aletleri, beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde pek çok uluslararası markayı Türkiye'ye getiren Enkay Group, aynı zamanda Enplus mağaralarıyla perakende sektöründe faaliyet gösteriyor.


Türkiye genelinde 30 olan mağaza sayısı üç yıl içinde 50'ye çıkarılacak. Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor. 


Alman mutfak markası WMF'yi Türkiye'ye getiren Enkay Group, şirketi Türkiye'de üretime ikna etmek için çabalıyor. Şirketin çatal bıçakta Almanya'da yüzde 80 pazar payına sahip olduğunu söyleyen Ali Pınar Topbaş, "Şirket için Türkiye ve Çin en önemli pazarlar. Türkiye'de özel talep nedeniyle çatal bıçak setlerine çay kaşığı ve tatlı bıçağı eklendi. Çaydanlık üretilmesi planlanıyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye'de üretim için...