16 / 04 / 2024

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat adres

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat adres

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Yılka Test Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Test Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sidar Karadağ tarafından kuruldu.

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayı Yapı Test Laboratuvarı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Koyunoğlu tarafından kuruldu.

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de münevver Bağcı tarafından kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat adres Haberi

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat adres

ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Tülin Beyaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


ENS Test Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü  zemin ve yapı malzemelerine ilişkin deneylerin yapılması amacıyla yurt içinde ve yurt dışında laboratuvarlar Laboratuvarlara bağlı şube, numune toplama merkezleri açmak, zemin yapı, zemin ve yapı malzemelerine ilişkin numuneler almak, deneyler yapmak yapılan deneylere ait raporları hazırlamak, ilgili kişi ve kuruluşlara sunmak. Kurulan zemin yapı, zemin ve yapı malzemeleri laboratuvar ve şubelerinin numune toplama merkezlerinin akredite edilmesini sağlamak, yurt içi ve yurt dışındaki yetkili kurumlardan, bakanlıklardan izin almak yapılan deneylerin ve hazırlanan raporların ilgili kurumlara kabul edilebilir olması için onay almak alınan onay doğrultusunda...