20 / 04 / 2024

Envarev Sancaktepe nerede

Envarev Sancaktepe nerede

Sancaktepe Envarev daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabilen projede 213 adet konut ve ticari üniteler yer alıyor.

Envarev Samandıra fiyat!

Envarev Samandıra fiyat listesi kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Envarev Sancaktepe!

Envarev Sancaktepe projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiliyor. Envarev Sancaktepe projesi Berda İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Hava Kent Sancaktepe nerede?

Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede?

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. işte Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Muhit Sancaktepe nerede?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Muhit Sancaktepe nerede?

Nef Sancaktepe nerede? İşte lokasyonu!

Satışların yakın zamanda başlayacağı Nef Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor. Peki Nef Sancaktepe nerede? İşte lokasyonu...

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

Nef Sancaktepe projesi nerede?

Nef Sancaktepe projesi nerede? Nef Sancaktepe Evleri projesi, Rings İstanbul Evleri'nin hemen karşısında yer alıyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

İnşa çalışmalarının Nisan 2016' da tamamlanması planlanılan Dumankaya Mozaik projesinde ödeme planına göre 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe nerede?

Bizimtepe Aydos Projesi nerede?

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesi Bizimtepe Aydos adıyla satışa çıkıyor. Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 konut yer alıyor. Peki Bizimtepe Aydos Projesi nerede?

Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceği proje toplam 98 bin 127 metrekare alanda yükseliyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Bizimtepe Aydos nerede?

Bizimtepe Aydos nerede? Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı'nın 1.037 konutluk projesi Bizimtepe Aydos, Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde Rings İstanbul Evleri'nin yanında yer alıyor.

Envarev Sancaktepe nerede Haberi

Envarev Sancaktepe nerede

Konutların alanları minimum 80 metrekare, maksimum 161 metrekare olarak tasarlanan Envarev Sancaktepe'de teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Berda İnşaat imzası ile yükseliyor.


Sancaktepe Envarev daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde; kalan yüzde 20'lik kısım 6 ay sonra, yüzde 10'luk kısım ise 12 ay sonra, kalan yüzde 50'lik kısım ise teslimde ödeniyor.


İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Berda İnşaat Envarev'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Envarev Evleri fitness salonu, yürüyüş parkuru, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, otopark, süs havuzu, sauna, hamam, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal olanaklara sahip.


Sancaktepe Envarev daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Yüzde 75'i yeşil...